• video
  • editing
  • sparkling
  • creative
  • solution
Aan het laden
Wie zijn wij?
Maak kennis met ons
Het streven naar de beste kwaliteit en zorgen dat de vonken overslaan, dat is waar Sparktive Media voor staat.

Lees meer over wie wij zijn en wat we doen op deze pagina.

Wat wij doen


In het kort

Sparktive Media is begonnen met het maken van videoproducties, onder de naam D-Vonky Productions. Na dit een aantal jaar met veel plezier gedaan te hebben was het tijd voor wat meer uitdaging. In 2023 heeft D-Vonky Productions de overstap gemaakt naar Sparktive Media; dezelfde kwaliteit met nog meer aanbod, maar dan in een nieuw jasje.

Naast geheel verzorgde videoproducties biedt Sparktive Media nu ook fotografie en social-media marketing/management aan.

Werkwijze


Hoe zit het in elkaar

Hoe gaan wij te werk? Na het eerste contact met jou waarbij jouw wensen en ideeën besproken worden, zullen wij een op maat gemaakte pre-productie maken. Hierin maken wij een plan om de video zo goed mogelijk te laten uitpakken voor jouw bedrijf, product of dienst. Na akkoord zal een datum geprikt worden om het project te gaan filmen. Op locatie kunnen je wensen natuurlijk veranderen, daarom zijn we flexibel en zorgen we ervoor dat ook deze wensen vervuld worden. De communicatie tussen de klant en een bedrijf is enorm belangrijk, daarom zorgen wij dat dit zo soepel mogelijk verloopt. We proberen dit dan ook op alle mogelijke manieren te stimuleren. Via ons eigen ontwikkelde klantenpaneel kun je gemakkelijk jouw gehele project overzien;

  • De status van het project, en wat er is aangepast
  • De mogelijkheid om tussentijds de voortgang in het project te bekijken
  • Inzage in de urenregistratie (met daarbij de verrichte werkzaamheden)
  • Chatbox waarmee je snel wijzigingen kunt doorgeven aan ons


Onze klanten


Een aantal van onze tevreden klanten

In 8 jaar tijd heeft Sparktive Media een hoop klanten geholpen in het laten groeien van hun bedrijf. Onderstaand is een greep uit onze groep van tevreden klanten, word jij de volgende?

Onze diensten

Wat wij

doenVideoproducties

Krachtige video's zijn in het huidige digitale tijdperk onmisbaar om een bedrijf, event of product te promoten. Wij maken videoproducties op maat zodat er voor iedereen het beste resultaat uitkomt.

Fotografie

Ook stilstaande beelden kunnen een grote impact hebben op de marketing van je bedrijf. Met foto's in hoge kwaliteit zal je bedrijf opvallen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Van visie tot realiteit, met media in de hoofdrol.

Social-media marketing/management

De vonken van je social-media platformen af laten springen? Hoogwaardige posts en stories dragen hier enorm aan bij. Sparktive Media werkt nauw samen met partnerbedrijven die hierin gespecialiseerd zijn.

Web-development

COMING SOON.. >_
Momenteel zijn we ons aan het specialiseren in web-development. Krachtige websites en systemen voor je bedrijf zijn van belang. Wie weet kunnen wij hier binnenkort aan bijdragen!